dinsdag 21 februari 2012

moed verzamelen

Het lukt nog steeds niet echt om weer goed op gang te komen, dus nu maar eens brainstormen over mogelijkheiden voor de vakantieperiode. Als het goed blijft gaan, hoeven we voorlopig nog maar 1x per week naar het ziekenhuis met dochterlief, maar ik ben toch wel druk met haar. Ze kan weer af en toe een uurtje of 2 naar school, maar is daarna helemaal uitgeteld, dus er naartoe fietsen is er echt nog niet mee, dus de mamataxicentrale is weer actief ;-)
Doordat beide dochters veel thuis zijn (andere dochter kwakkelt ook, ben ik helemaal uit mijn  ritme helaas.

Doordat één van mijn dochters afgelopen week jarig was heb ik wel extra opgeruimd, maar dat nog niet gemeld 3 dozen met knutselspullen zijn uit de kamer gewerkt, deels al goed opgeruimd. Oud papier is ook volop verwijderd. In de gang staan 2 dozen die weggebracht moeten worden en een aantal lege dozen en een doos met oudpapier.

Volgende week is het hier voorjaarsvakantie. Ik hoop dan toch een bres te slaan in de kamer van de jongste, want dat is en blijft een puinhoop en eigenlijk komen we daar geen van beiden goed doorheen. Het moeilijkste is om dat in kleine behapbare stukken te hakken.

Daarnaast moet onze slaapkamer nog afgerond worden en in de keuken en huiskamer zijn ook nog kasten die niet handig zijn ingedeeld, waardoor er veel te veel erg hoog staat wat regelmatig gebruikt wordt en de jongste als zij de vaatwasser uit moet ruimen steeds assistentie nodig heeft.

4 opmerkingen:

 1. Pff Cisca, je krijgt het wel te verstouwen allemaal. Ik zou gewoon lekker doen wat je kunt doen en vooral je gezin op de eerste plaats laten natuurlijk. Die planken wachten wel hoor, al kan ik me ook wel indenken dat nu je aan dit project begonnen bent je ook zo graag verder wilt. En anders misschien gewoon een halve plank per dag of een kwart plank per dag doen. Dan gaat het minder snel maar blijf je wel vooruitgang boeken.
  Hopelijk komt er vooral snel vooruitgang in de gezondheidstoestand van je dochter, ik duim ervoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eens met Marièlle. Drie papiertjes per dag is tenslotte ook vooruitgang. Beterschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alles op z'n tijd hoor meid, de kinderen gaan nu eerst voor! Beterschap daar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ciska, veel sterkte met alles!
  Alles op zijn tijd, inderdaad. Je kunt sowieso met trots en voldoening terugkijken op een super productieve opruimperiode.

  Beterschap voor je dochters!

  BeantwoordenVerwijderen