donderdag 29 december 2011

slaapkamer

Gisteren heb ik een grote slag geslagen in de slaapkamer. Maar dat had meer te maken met spullen in de kast stoppen dan wat anders. Maar .....

....de inhoud van 3 wasmanden is uitgezocht en gesorteerd. Alle kleding die de kast nog inmoest ligt netjes gevouwen in de kast. Een tas vol kledingstukken staat klaar om naar hergebruik te brengen. Al met al een pittige klus, maar waar ik wel tevreden over ben. Ik heb overigens wel een voor foto, maar nog geen na foto, omdat er nu weer tijdelijk spullen extra in onze slaapkamer staan ivm de verhuizing van meisje van 13 naar de zolderkamer en de hobbyspullen van DH naar haar oude slaapkamertje. Er zal nog heel veel meer werk verzet moeten worden in de slaapkamer en ik denk dat ik daar nog wel een paar dagen mee bezig ben. Zeker ook omdat uit deze aktie ook voortkomt dat de linnenkast onder handen genomen moet worden, iets waar ik erg tegenopzie.

3 opmerkingen:

 1. Stukje bij beetje kom je een heel eind... ook met dingen waar je tegenop ziet. En dan komt er een dag dat je het zelfs leuk gaat vinden... eng he ; ))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maakt niks uit toch, dat het een klus gaat worden die niet in 1 dag is geklaard? Elk stapje is er eentje richting einddoel en het moet natuurlijk ook wel gewoon te behappen en daarmee leuk blijven toch? En als je na een aantal dagen die kast hebt gedaan is het altijd nog leuk om als afsluiter de allereerst en dan de allerlaatste foto van die kast te maken, des te groter het verschil en des te meer voldoening! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken dat ook , dan wil ik de klus graag klaren maar ja..dan is ie net iets te groot voor mijn tijd en energie!
  En wat Trudy zegt, je gaat op een dag denken, heerlijk wat zal ik nu eens onderhanden nemen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen