zaterdag 24 december 2011

Valkuil

En gisteren ben ik in een hele grote valkuil gevallen. Omdat ik wist dat ik 's-avonds niet de beschikking had over een fototoestel had ik van tevoren van verschillende kasten en de koelkast een voor foto gemaakt. Dit met in het achterhoofd de hoop dat ik de moed zou hebben om alles aan te pakken. Tja en toen kon ik niet kiezen wat ik in elk geval aan wilde pakken en is er niets gebeurd, behalve dat ik enorm baalde van mezelf.
Vandaag heb ik uiteindelijk mezelf bij elkaar geraapt en de koelkast aangepakt. Alles is uitgeruimd. De kliekjes zorgden voor een kliekjesavond en de spullen voor het gourmetten zitten bij elkaar in 1 la.
6 flesjes met sausjes kunnen weg en helaas voor de kids, de extra lekkere vleeswaren gekocht voor het kerstontbijt blijven morgen gesloten. Er zijn al 4 pakjes open en dat is wel genoeg variatie lijkt me.
En nu de foto's, helaas de voor foto laat lang niet alles zien. De koelkast heeft ook een sopdoek gezien en al met al ziet het er veel beter uit.

koelkast voor opruimen
koelkast na opruimen en soppen
 2 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijk grote en nu weer superschone koelkast! Jij ook fijne feestdagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heee, en dan kom ik hier zomaar weer een medeblogger tegen die aangestoken is door het virus! Succes ermee hoor, en ik ga je volgen!

    BeantwoordenVerwijderen