donderdag 5 januari 2012

2 laatjes en nog veel meer

Gisteren kwam mijn oudste uitwonende dochter helpen met opruimen en schoonmaken. Heerlijk zoals ze de kamer van mijn jongste dochter aangepakt heeft. Hier heb ik geen foto's van gemaakt, maar de score is 3 vuilniszakken vol met troep, papier snippers etc. en 2 zakken vol met kleding, deel schoon, deels vies en deels poppen en verkleedkleding. Dit is allemaal uitgezocht en het schone goed gevouwen.
Daarnaast heeft ze de knutsella opgeruimd en ik de vuilnis- en andere zakkken en zakjesla opgeruimd.

Hiervan heb ik alleen na foto's.


Ook heb ik het oud papier uit de huiskamer gewerkt en ik merk dat er zo langzamerhand al veel meer terloops opgeruimd wordt door mij.
Vandaag ben ik druk met het wassen van alle kleding die tevoorschijn is gekomen en het beddengoed van jongste dochter. Uit die kleding kan ook het nodige weg en ik heb al bijna een boodschappentas vol om weg te geven.

En wat een geluk dat de buurman de kliko maar halfvol had, nu mocht ik de drie zakken met afval daarin doen voor de kliko's vandaag geleegd werden, dus alles is nu ook echt weg.

2 opmerkingen:

  1. Heel herkenbaar, dat terloops opruimen. Ook hier wordt steeds meer terloops opgeruimd en weggewerkt. En dat scheelt alles bij elkaar ook nog best een hele hoop denk ik zo.
    Fijn dat je oudste dochter kwam helpen, en ook gezellig denk ik!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat jullie zo samen aan de slag konden... Mooi hoe je terloops ook steeds meer op gaat ruimen. Als je eenmaal in de flow zit gaat het allemaal steeds makkelijker!

    BeantwoordenVerwijderen