woensdag 18 januari 2012

pannenla


pannenla voor het opruimen.

Ook al heb ik laatst (voor dit project) de pannenla heb opgeruimd, was het toch weer tijd om de boel te ordenen. De kinderen moeten de vaatwasser uitruimen en dan belandt er wel eens iets op een verkeerde plek. Dus niet heel veel spullen die de la verlieten, en de pannen uit de afwasmachine er weer bij gedaan, maar toch een verbetering.
een RVS  vergiet ging weg ( werkt niet echt, omdat er veel vocht in blijft hangen) en een ovenschaaltje hoort niet hier.

Maar ook nog wat andere dingen heb ik gelijk weggebracht naar de kringloopwinkel. 2 cd/radio spelers die kapot zijn. (Niet op de foto een mini naaimachine die ook kapot is.) 2 dozen boeken en 2 tassen kleding.
De achterbak van de auto zat aardig vol.
Het resultaat van de la lijkt niet erg verbeterd, maar is dat toch.

pannenla, die opgeruimd is.

Daarnaast heb ik ook 3 dozen met oud papier gevuld en in de carport gezet, maar ik hoop dat ik niet vergeet volgende week als het oud papier opgehaald wordt een foto van het resultaat van 5 weken oud papier verzamelen te maken.

7 opmerkingen:

 1. Ik moet mijn eigen pannenladen ook aan gaan pakken maar ik vind ze best lastig. Wij hebben redelijk veel pannen maar ik gebruik ze ook echt allemaal dus wil er eigenlijk geen wegdoen. Maar ze hebben allemaal verschillende maten, passen slecht in elkaar dus nemen relatief veel ruimte in daardoor. Mocht er iemand met de ultieme tip zijn hoe die dingen praktisch op te bergen dan hou ik me aanbevolen :-)

  Slim trouwens om plekken die al zijn gedaan af en toe even opnieuw te bekijken, voordat het er weer een onoverzichtelijke boel wordt. Door het bij te houden is het minder werk dan wanneer het weer helemaal is verslofd. Misschien moet ik daar ook wat ritme in aan gaan brengen, bijv. een dag per maand of zo alle gedane projecten weer even nalopen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ook nog meer pannen (een grote vleespan) in een andere kast staan. Die past niet in deze la en gebruik ik minder vaak. In de pannenla stond eerst ook nog een snelkookpan, maar het ventiel is kapot en die ben ik net vergeten mee naar de kringloop te nemen (staat in de tuin)

   Verwijderen
 2. Nee hoor, ik zie wel verschil!

  Ja, dat was juist de clou, hé... Regelmatig alles nalopen, voordat het weer uit de hand loopt en het(weer)een megaklus wordt. Vaker en kleine klusjes doen. Ik moet er ook nog wat op verzinnen om in een ritme te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk he , het lijkt net alsof je hoofd er ook opgeruimder van wordt!!
  Ziet er weer super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goh onafhankelijk van jou, het ik mijn project zojuist ook een plank per dag genoemd. Wat grappig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker hoor, zo alles weer opgeruimd en weggegooid... Wij hebben een container voor 't oud papier, die wordt door sportclubs (2 in totaal) hier in het dorp elke maand geleegd. Ideaal!!

  BeantwoordenVerwijderen