maandag 23 januari 2012

schoenenrek in de hal

Ik zette net mijn pc aan en moest wachten tot hij volledig opgestart was en heb toen even snel het schoenenrek in de hal opgeruimd. (schoenenrek staat onder de kapstok.


Dit was de situatie die ik aantrof. Schoenen waar al drie weken papier in zit omdat ze nat waren.  Dat als eerste eruit gehaald. Het  rek was helemaal volgepropt.Ik kwam er ook achter dat er een jas naar beneden gezakt was, dus die heb ik gelijk ook even opgehangen.
Alle schoenen eruit gehaald. Oh jee achter de oud papiermand ligt ook van alles dat er niet hoort.


De oud papiermand even naar voren getrokken. Toen alles daar weggehaald en stoffer en blik gehaald. Bijna alles is in de prullenbak verdwenen.
Links 1 paar sportschoenen, 1 paar zwarte schoenen en 1 paar paardrijlaarzen, die boven opgeborgen kunnen worden in de kledingkasten.

In het kratje schoenen die te klein zijn en een hangertje dat veel te slap is. Dat kan allemaal naar hergebruik.


Eindresultaat: een veel leger schoenenrek. De brillenkoker bevat een bril die ook naar hergebruik kan en ik nu gelijk maar even in

3 opmerkingen:

 1. Zo, dat is even een verschil!
  Ik vind schoenen een lastig iets om op te bergen. Wij hebben met zijn viertjes vooral veel schoenen, rubber laarzen, wandelschoenen, sloffen en dan heb ik ook nog eens kids op atletiek waar ze elk drie paar schoenen voor hebben en meestal ligt alles een dag netjes in de kratten in de schuur en op dag 2 is het weer een soort uitgebarste vulkaan. Nu moet ik de garage nog aan gaan pakken maar ik hou me aanbevolen voor iemand die dè ultieme oplossing heeft voor het opbergen van schoenen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schoenen is inderdaad een lastige. Ik weet de oplossing ook nog niet echt. Maar jouw voorraad ziet er weer prima uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit! Grappig he, hoe je toch de hele tijd weer klussen blijft tegenkomen? Pak je het ene aan, veroorzaakt dat spontaan weer een andere klus. Ik kreeg eens de tip (voor de badkamer, maar misschien werkt hij ook bij de schoenen) om wat je minimaal 1 keer per week gebruikt, bij de hand te houden en het overige op te bergen. Dus als je maar 1 keer per maand gaat wandelen, dan hoef je je wandelschoenen niet in de gang te hebben. Misschien hebben jullie er iets aan.

  BeantwoordenVerwijderen