maandag 30 januari 2012

Heel veel planken, maar nog niet klaar.

Samen met mijn thuiswonende dochters heb ik de boeken verplaatst, nadat mijn man de eerste 2 kasten in elkaar gezet had.
De inhoud van 2,5 oude kast blijkt ruimschoots in 2 nieuwe te passen.

De situatie nu is:

2 nagenoeg lege kasten.
1 kast met restant

Van de 3 kratjes en dozen bleef er maar 1 over. 2 zijn gevuld met van alles en nog wat en staan klaar om weggebracht te worden. In één kast op de overloop zit het restant inclusief alles wat bovenop de kasten stond.

De nieuwe kasten zijn gevuld, maar er kan nog meer bij:

2 nieuwe kasten op zolder met boeken.

En uit deze kast zal nog wel het een en ander wegkunnen. Het verplaatsen van de boeken met zijn drieën ging zo snel dat ik niet goed uit heb kunnen zoeken wat allemaal weg kon. Ik was veel te blij dat de dames zonder al te veel gemopper meehielpen.

3 opmerkingen:

  1. Het ziet er allemaal super uit. En alles uitzoeken, dat vind ik zelf altijd wel prettig. Vaak zet je uit gewoonte boeken weer terug, 'omdat je ze al zo lang hebt', of omdat 'je er bij aankoop zo blij mee was' maar vervolgens staat alles maar te staan in de kast. ;-) succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zoek zelf altijd het liefste uit als er verder niemand is. Dus als ik jou was zou ik dat uitzoeken gewoon lekker plankje voor plankje doen tezijnertijd. Het is nu in elk geval al een hele verbetering toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik sluit me helemaal bij Marièlle aan, gewoon op je gemak telkens een plankje uitzoeken. Lekker dat je zo goede hulp had!

    BeantwoordenVerwijderen