zondag 29 januari 2012

oude situatie boekenkasten en tussendoortje

Inmiddels hebben we besloten om 2 boekenkasten op zolder te zetten, maar daarvoor moest een sokkel gemaakt worden ivm de verwarmingsbuizen die langs die muur lopen. Dart is nu (17:30 u) bijna klaar. Daarna kan ik de inhoud van de kasten over gaan zetten naar de zolderboekenkasten en daardoor komt de ruimte vrij voor de 3e kast op de overloop.

Maar de voor situatie kan ik al laten zien:Zoals je kan zien staat er genoeg in, op en voor de kasten om in de nieuwe kasten (die hoger zijn) te plaatsen.

Terwijl ik aan het wachten was heb ik even de bestekla opgeruimd. Een handjevol spullen zijn in de doos voor hergebruik gestopt. Helaas heb ik hier geen voor foto van, maar wel een van de situatie erna.2 opmerkingen:

  1. Waar ik wel benieuwd naar ben is of je bij het herinrichten van de kasten ook veel dingen weg kan doen en uiteindelijk plek overhoudt. Ik blijf me daar hier over verbazen, over dat ik telkens weer een doos oud papier, kringloop of een vuilniszak voor de stort bij elkaar weet te graaien.....ruimt wel lekker op!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ... en weer iets van de lijst. Het laatje ziet er perfect uit!

    BeantwoordenVerwijderen