donderdag 12 januari 2012

handschoenen en mutsen la (met alle foto's)

Dit zijn de ladeverdelers die ik ga gebruiken voor het handschoenen en mutsen laatje in de hal. Maar dat kan pas vanavond, want iedereen moet wel meebeslissen wat kan blijven en wat weg kan.
Dus  vanavond de update.

Alvast een voorproefje van de voor situatie:


Bovenop ligt nog een hangertje dat naar boven moet en een lege cartidge die mee gaat als ik de volgende keer bij een winkel kom waar ik hem in kan leveren.
De inhoud van de la is even in een grote Ikea tas geparkeerd, die zit nu helemaal vol en dit lag onderin.
Even uitgezogen en gesopt en de lade indelers erin gedaan. (Mooi paars he?) Iedereen krijgt een langwerpig vak, de andere vakjes worden voor gezamelijke spullen. Over zijn nog 3 van de grootste maat en 1 klein bakje, maar die komen vast van pas in één van de twee andere laden. Nu liggen er bovenop nog 3 eenmalige camera's bij die al jaren geleden zijn volgeschoten en nog steeds wachten om weggebracht te worden.

Dit en nog een beetje meer is deels voor hergebruik of weg te geven, een deel hoort ergens anders en een beetje om weg te gooien.Het resultaat: een overzichtelijke la die weer helemaal open kan, waarin iedereen zijn dassen (regenbroek) sjawls, handschoenen en mutsen kan vinden. Daarnaast nog een veiligheidsvestje, anti glij-ijzers, haarspullen en brilpoetsdoekjes die voor het grijpen liggen.

4 opmerkingen:

 1. Slim, de la in vakjes delen en dan ieder een vak. Ik heb nu de kinderen elk een rugzak (uit de enorme voorraad) gegeven waar ze ieder zelf hun mutsen en zo in moeten bewaren maar zit nog te denken over een betere oplossing. Het moet vooral iets met veel ruimte zijn omdat ze dikke en dunne handschoenen, dikke en dunne mutsen en heel veel spullen hebben die ook nog echt gebruikt worden....lastig....
  Ik ben benieuwd hoe jouw la er uitziet als iedereen zijn/haar keuzes heeft gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inmiddels te zien. Ik ben er heel erg blij mee hoe het er nu uit ziet.

   Verwijderen
 2. Dat is een uitstekende oplossing zo met die ladeverdelers! Ik vind het ook wel een leuk kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend handig zeg met die laverdelers en ik houd van paars@

  BeantwoordenVerwijderen